Betaalinformatie

U kunt in het bestelproces bij Leemreise Schoen en Voetzorg kiezen voor:
  • iDeal
  • Afhalen in de winkel
  • Creditcard
iDeal
In het bestelproces kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor de betaalwijze iDeal. U wordt doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw aankopen afrekenen.

Afhalen in de winkel
In het bestelproces kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor de bezorgmethode 'afhalen bij de winkel'. U betaald het product dan via de gewenste betaalmethode en kunt de schoenen direct ophalen in de winkel.

Creditcard
Kiest u ervoor om per creditcard te betalen, dan sturen wij u door naar een beveiligde omgeving waar u uw creditcardgegevens kunt invoeren. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

*LET OP: onder de €45 zult u de verzendkosten zelf moeten betalen.

Bestelling retourneren
Maak voor uw retourzending gebruik van het meegeleverde retourlabel. Bewaar goed uw verzendbewijs tot uw retourzending door ons is verwerkt. Hebben wij uw bestelling zelf aan huis geleverd zonder retourlabel? Neem dan even contact met ons op om uw bestelling bij ons in de winkel te retourneren. Bel 0481-422101 of vul ons afspraakformlier in, dan zullen wij contact met u opnemen. Zodra uw bestelling bij ons is aangekomen, krijgt u het betaalde bedrag teruggestort.

Afspraakformulier

Vul uw vraag/opmerking hieronder in, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Maak uw afspraak
Klantenservice