Naar boven

Orthopedische schoentechniekVoeten spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze brengen en dragen ons waar we willen. Daarom is het belangrijk om schoenen van goede kwaliteit met een goede pasvorm te dragen. Wist u dat 70% van de mensen wel eens voetproblemen heeft, ondanks het dragen van goed schoeisel? Deze voetklachten kunnen ook een grote rol spelen bij veel lichaamsklachten. Geeft u uw voeten goede steun, dan zult u merken dat u minder snel moe wordt tijdens het wandelen. Bovendien beperken deze klachten uw mogelijkheden in het dagelijkse leven. Soms bent u er misschien wel zo aan gewend, dat u zelf niet eens meer ziet wat u allemaal zou kunnen doen. Voor de één betekent dit weer eens een heerlijke lange wandeling zonder bijwerking of pijn, terwijl de ander al heel erg tevreden is met een paar zelfstandige stappen.

Bij Leemreise helpen wij u graag met orthopedische schoenen zodat u uw dagelijks leven weer beter kunt oppakken. U kunt op afspraak bij ons terecht in een van onze vestigingen. Bij goede (orthopedische) schoenen hoort ook goed onderhoud. Via deze pagina geven wij u advies over verschillende klachten en het dragen van de juiste schoenen.

Klachten:


Oplossingen:
Met grootst mogelijke zorg maken wij uw product. We zijn in het bezit van de erkenningsregeling van het SEMH. De erkenningsregeling is een kwaliteitseis die door de NVOS (Nederlandse vereniging van orthopedisch schoentechnici) wordt gesteld. Ook de zorgverzekeraars, waarmee wij contracten hebben afgesloten, stellen het halen van deze erkenning als voorwaarde. De regeling waarborgt voor zowel u als voor de verzekeraar de kwaliteit van onze diensten en producten.


Aanvullende informatie:
Afspraak maken